Gymnasium - iphone

Det är ganska mycket snack om gymnasium hit och dit redan nu, även fast det är ett bra tag kvar. Eller, det är ju mindre än ett år egentligen.

Jag har ingen aning om vad jag vill gå alls. Men förut när jag funderade lite fick jag en tanke om ridgymnasium. Förut har jag inte tänkt att jag velat det alls, men nu verkar det super roligt verkligen!

Har i alla fall bestämt mig för att satsa gärnet på ridningen så fort vi blir fit for fight! taggad till tusen!! :D

Jag tycker om min skrutt enormt mycket och i mina ögon är hon finast <3


Dåligt med uppdatering här

Förlåt för det!

Har varit på västerhöjd och kollat gymnasium hela dagen, vet inte riktigt vad jag vill gå. Kollade iaf på vård&omsorg och media. Gillade inte media alls, men vård&omsorg var helt okej ändå.
Men vi får se hur det blir.

Hinner tyvärr inte blogga mer just nu, måste plugga... ):

If you are down, go upstairs.

Äntligen kan jag ta den lugnt, eller inte.. har stressat som en idiot hela dagen känns det som. Och NU har jag precis duschat klart, men chill är det inte.

Skulle göra vad som helst för att få sova just nu, men har två stora uppgifter i skolan som måste göras. Är så himla skoltrött så det finns inte, fast är nog långt ifrån ensam. Nu ska jag ta tag i skolarbetet tänkte jag, hörs imorn sötnosar. Pussss

Tillbaka i skolan - iphone

Efter en timmes promenad med söta Amanda är vi nu tillbaka i skolan, blev ett stopp på espresso house såklart.

Slutar om 40 minuter, då tar jag bussen till stallet :) städade inte hyllan igår som jag skulle, så måste verkligen göra det idag!


Bad day - iPhone

Lyckades försova mig imorses, lite skräll mig. Har huvudvärk som fan, skoskav och måste släpa runt på en tung väska hela dagen. Känns sådär måste jag säga.. Men man ska inte klaga!

Snackar med Amanda nu och hon ska nog hjälpa mig med en ny bloggdesign, hur nice ? :D


Big brother

Ska sätta på ett avsnitt av förra årets big brother som jag laddade ner härom dagen, sen ska jag sova. Galet vad jag är trött!
Hade 2 hela lektoner i skolan idag, var på kavelbro och kolla gymnasium hela förmiddagen och idrotten blev inställd. Ändå har dagen varit riktigt seg. Men nu ska jag kolla bb, ha det bäst. Godnatt pusss♥
Märkte nu att jag hade min idrottströja på mig, ja ni märker hur trött jag är..

svar på kommentar

Svar: Hej, tack så mycket! Jag har en Nikon D3100, sjukt nöjd med den!! :)

i skoläääään

Hej på er sötnosar!
Sitter i skolan just nu med huvudvärk, orkar verkligen inte jobba och humöret försvann totalt nyss.
Senare ska jag ta bussen till stallet trorja, eller om pappa kör mig :) ska städa och pussa på min stjärna.

Slutar so;n nu, sen har jag idrott och språk. ORKAR INTE

Hemma igen - bloggar från iPhone

Amanda smsade och frågade om jag ville ses en sväng, så drog till henne någon gång för att sedan dra bort till stan. Hade dock bara mina 35 kronor, så köpte en Chailatte för alla mina pengar.. Men det var det värt (y) och ett tips till er som älskar Chailatte, men tycker det är för varmt att dricka på sommaren.. Så testa ischai, elle hur det stavas. Smakar likadant fast är kall ist.

Update; glömde publicera det här förut, så gör det nu ;-) ligger iaf i sängen och ska försöka sova, godnatt!


Fattig och så vidare

Åkte till Angelica förut för skulle köpa hennes tävlingsskåp, och det blev lite mer än så.. haha ;)
fast ett svart
Och så massa tröjor, strumpor, handskar, pälsglans, täcket, schabrak osv. :) Super nöjd verkligen.
Nu hoppas vi bara på en frisk häst om 4 veckor, vore riktigt toppen just nu.
De ringde också från körskolan förut, jag kom in! :D så har redan två kurser att gå på precis efter skolavslutningen. Blir perfa detta ju! (y)

Dör lite av värmeslag här

Har seriöst det varmaste rummet i hela huset just nu, har den sämsta fläkten också.. Låter mer än vad den gör nytta, haha

Ska försöka sova nu, ska till skolan imorn för att träffa Amanda så måste duscha innan. Ha det bäst, puss


hej, det var längesen

Men vet ni vad ?! Jag saknar att blogga som tusan och har tänkt på det flera dagar nu.. Så ja, nu kör vi igen! Lär säkert bli som förra gången, men jag ska verkligen försöka blogga mycket nu! :D HUR NICE?!

Börjar lite lagom sådär, jag mår iaf väldigt bra just nu. Har tionde dagen imorn (hemstudiedag) men har jobbat klart det mesta i helgen redan. Ha det prima, pusss
Älska vädret!!

Måste bara få skriva av mig lite..

Vet att jag slutat blogga, men jag saknar det lite faktiskt. Och det är ju kul att gå tillbaka och läsa om vad som har hänt, men jag vet inte..
Har ju min kära iPhone nu också som jag fick i konfirmationspresent av mina älskade föräldrar, och då blir det ju lite lättare att blogga också :)
Men vi får se vad som händer!

Kan ju också säga att idag har jag ägt star i 1 år och 2 dagar, helt sjukt vad tiden går fort!
Och igår tillbringade vi hela kvällen hos veterinären, hon är på väg att få en senskada så ska skritta henne i 6 veckor.. Känns sådär måste jag säga, vi som planerat så många tävlingar.. Aja, sånt som händer !

Ha det bäst, puss